Services & Resources / Wolfram Forums
-----
 /
MathGroup Archive
2005
*January
*February
*March
*April
*May
*June
*July
*August
*September
*October
*November
*December
*Archive Index
*Ask about this page
*Print this page
*Give us feedback
*Sign up for the Wolfram Insider

MathGroup Archive 2005

[Date Index] [Thread Index] [Author Index]

Search the Archive

Re: Can't assign value to symbols

  • To: mathgroup at smc.vnet.net
  • Subject: [mg58416] Re: Can't assign value to symbols
  • From: "Jens-Peer Kuska" <kuska at informatik.uni-leipzig.de>
  • Date: Sat, 2 Jul 2005 04:06:12 -0400 (EDT)
  • Organization: Uni Leipzig
  • References: <da2mpq$93f$1@smc.vnet.net>
  • Sender: owner-wri-mathgroup at wolfram.com

Hi,

a) you should use
    parameters={{a->1,b->2,c->3},{a->4,b->5,c->6},{a->7,b->8,c->9}}
b)
Set @@@ Transpose[{parameters[[1]], 
parameters[[3]]} ]


Regards

   Jens


"Lee Newman" <leenewm at umich.edu> schrieb im 
Newsbeitrag news:da2mpq$93f$1 at smc.vnet.net...
> Hello,
>
> Situation:  I have a table that contains 
> parameters and sets of values
> that I want to assign to the parameters for the 
> purposes of running a
> simulation.
> - parameters = {{a,b,c},{1,2,3},{4,5,6},{7,8,9}}
> - want to assign values in a given row to the 
> symbols listed in the
> first row.
> - tried using:  MapThread[  #1 = #2 &, 
> {parameters[[1]], parameters[[3]]} ]
> - fails with error  "Tag Slot in #1 is 
> Protected"
> - tried adding Unprotect[#1] and a variety of 
> other attemps, but can't
> get it to work.
>
> Anyone know how might accomplish this?
>
> Thanks,
> Lee
>
> 



  • Prev by Date: Re: Can't assign value to symbols
  • Next by Date: Re: a question about the UnitStep function
  • Previous by thread: Re: Can't assign value to symbols
  • Next by thread: Re: Can't assign value to symbols