Services & Resources / Wolfram Forums
-----
 /
MathGroup Archive
2007
*January
*February
*March
*April
*May
*June
*July
*August
*September
*October
*Archive Index
*Ask about this page
*Print this page
*Give us feedback
*Sign up for the Wolfram Insider

MathGroup Archive 2007

[Date Index] [Thread Index] [Author Index]

Search the Archive

Re: Problem with new Mathematica Installation on Linux

  • To: mathgroup at smc.vnet.net
  • Subject: [mg73218] Re: Problem with new Mathematica Installation on Linux
  • From: Francois LE COAT <lecoat at atari.org>
  • Date: Thu, 8 Feb 2007 03:32:29 -0500 (EST)
  • References: <eq1i7t$2rf$1@smc.vnet.net><eq4g6b$dnq$1@smc.vnet.net> <eq6dgm$aql$1@smc.vnet.net> <200702060823.DAA24702@smc.vnet.net> <eqc6ma$qkn$1@smc.vnet.net>

Hi,

Thanks for your answer.

Ruth wrote :
> Type
>
> Add the line
>
> export XLIB_SKIP_ARGB_VISUALS=1
>
> to  the mathematica script (mine is at
> /usr/local/Wolfram/Mathematica/5.2/Executables)
>
> The drivers are no problem. I am using an ATI card with the proprietary=

> driver and it goes fine.

That's the good advice.

Mathematica 5.2 now displays its workspace correctly, without the
strange transparencies making it unusable before that under Linux.

Best regards,

-- Fran=E7ois LE COAT
Author of Eureka 2.12 (2D Graph Describer, 3D Modeller)
http://eureka.atari.org


  • Prev by Date: Re: Passing a list as seperate parameters?
  • Next by Date: Re: SymmetricReduction
  • Previous by thread: Re: Re: Problem with new Mathematica Installation on Linux
  • Next by thread: Re: graphing with dates and values