Services & Resources / Wolfram Forums
-----
 /
MathGroup Archive
2007
*January
*February
*March
*April
*May
*June
*July
*August
*September
*October
*Archive Index
*Ask about this page
*Print this page
*Give us feedback
*Sign up for the Wolfram Insider

MathGroup Archive 2007

[Date Index] [Thread Index] [Author Index]

Search the Archive

Re: Trouble with TraditionalForm in Mathematica 6.0

  • To: mathgroup at smc.vnet.net
  • Subject: [mg77708] Re: Trouble with TraditionalForm in Mathematica 6.0
  • From: Andreas.Brinkmann at gmail.com
  • Date: Fri, 15 Jun 2007 04:36:55 -0400 (EDT)
  • References: <f43f09$175$1@smc.vnet.net>

On Jun 5, 12:47 pm, Dan <environ... at gmail.com> wrote:
> I have a trouble with Mathematica :  I write
> 2/3
> and I see :
> http://img503.imageshack.us/img503/1224/figure2qj5.png

Hi Dan,

I have exactly the same problem, however I am working under Gentoo
Linux. I had a look under Edit->Preferences->Advanced. I opened the
Option Inspector and looked at Formatting Options->Font Options-
>PrivateFontOptions. Here under "FontType" I could choose between
"Bitmap", "Outline" and "NoTrueType". If I choose the latter then I
can see the "/@#" characters again. However the overall quality feels
slightly worse.

Could you please check whether that works for you as well?

/Andreas



  • Prev by Date: Re: default display of reals & last command behavior in terminal
  • Next by Date: Re: Help with formatting output
  • Previous by thread: Re: Trouble with TraditionalForm in Mathematica 6.0
  • Next by thread: Strange behaviour in first example from Plot3D documentation