Services & Resources / Wolfram Forums / MathGroup Archive
-----

MathGroup Archive 2007

[Date Index] [Thread Index] [Author Index]

Search the Archive

Re: Manipulate+Plot showing no output

  • To: mathgroup at smc.vnet.net
  • Subject: [mg81862] Re: Manipulate+Plot showing no output
  • From: Jens-Peer Kuska <kuska at informatik.uni-leipzig.de>
  • Date: Fri, 5 Oct 2007 04:50:13 -0400 (EDT)
  • References: <fe29g7$n7i$1@smc.vnet.net>

Hi,

the graphics in version 6. give no error messages or
warning if you try to draw something that can't be drawn
(complex values, symbols with out a value ..)
and I would think that this is the case here.
Check your expression outside Manipulate[]

Regards
  Jens

Sooraj R wrote:
> Hii all
> 
> with
> 
> ta = 0.9;
> tb = 0.9;
> ka = Sqrt[1 - ta^2];
> kb = Sqrt[1 - tb^2];
> \[Omega] = (2*10^15)/\[Lambda];
> L = 100 \[Pi];
> T = 2.6*10^-12;
> out1 = (ta - tb*(Exp[-\[Alpha] L/2])*Exp[\[ImaginaryI]
> \[Omega] T])/(
>   1 - ta*tb*(Exp[-\[Alpha] L/2])*Exp[\[ImaginaryI]
> \[Omega] T]);
> out2 = (-ka kb Exp[-\[Alpha] L/4] Exp[\[ImaginaryI]
> \[Omega] T/2])/(
>   1 - ta tb Exp[-\[Alpha] L/2] Exp[\[ImaginaryI]
> \[Omega] T]);
> Manipulate[
>  Plot[Evaluate[(Abs[out1])^2], {\[Lambda], 1.54,
> 1.56}, 
>   PlotRange -> {0, 1}, AxesLabel -> {"\[Lambda]",
> "out1"}], {\[Alpha],
>    1, 100, 1}]
> Manipulate[
>  Plot[Evaluate[(Abs[out2])^2], {\[Lambda], 1.54,
> 1.56}, 
>   PlotRange -> {0, 1}, AxesLabel -> {"\[Lambda]",
> "out2"}], {\[Alpha],
>    1, 100, 1}]
> 
> I dont see any output graph for expressions out1 and
> out2.
> 
> Can some one tell me what mistake I have done?
> Mathematica version is 6.0
> Many thanks
> 
> Sooraj
> 
> 
>        
> ____________________________________________________________________________________
> Got a little couch potato? 
> Check out fun summer activities for kids.
> http://search.yahoo.com/search?fr=oni_on_mail&p=summer+activities+for+kids&cs=bz 
> 


  • Prev by Date: simulink model import
  • Next by Date: Fast alternative to Nest[.] or NestList[.]? (version 6.0)
  • Previous by thread: Re: Manipulate+Plot showing no output
  • Next by thread: Re: Manipulate+Plot showing no output