Services & Resources / Wolfram Forums / MathGroup Archive
-----

MathGroup Archive 2009

[Date Index] [Thread Index] [Author Index]

Search the Archive

Re: issues with GraphPlot

  • To: mathgroup at smc.vnet.net
  • Subject: [mg99081] Re: issues with GraphPlot
  • From: "Sjoerd C. de Vries" <sjoerd.c.devries at gmail.com>
  • Date: Sun, 26 Apr 2009 01:39:45 -0400 (EDT)
  • References: <gsuisc$drq$1@smc.vnet.net>

For the label: this is something hat the EdgeRenderingFunction should
do. Insert something like Inset[Text[#3], Mean[#1]] in what you
already have.

Cheers -- Sjoerd

On Apr 25, 10:50 am, sean_inc... at yahoo.com wrote:
> Hello group,
>
> A few things that I just can't figure out.
>
> 1. EdgeRenderingFunction ignores edge labels.
>
> GraphPlot[{{"B" -> "A" , "+"}, {"A" -> "B", "+"}},
>  DirectedEdges -> True, VertexLabeling -> True,
>  VertexRenderingFunction -> ({White, EdgeForm[Black], Disk[#, .05],
>      Black, Text[#2, #1]} &), EdgeLabeling -> True,
>  EdgeRenderingFunction -> ({ Arrowheads[Medium],
>      Arrow[#1 , 0.07]} &), PlotStyle -> Thickness[0.005]]
>
> 2. As it is, above code produces a graph that is stretched
> horizontally a bit too much. About the half the horizontal width works
> better for me. How do I accomplish that? AspectRatio-> 1/GoldenRatio
> doesn't work since disk gets stretch also.
>
> 3. For node A to appear on the left, "B"-> "A" has to be defined
> first. If I reverse it, then the node B will appear on the left. What
> is the reason for this?
>
> Thanks in advance for any info.
>
> Sean



  • Prev by Date: Re: ContourPlot, equation and R.H. side of
  • Next by Date: Re: ContourPlot, equation and R.H. side of equation_Plotting problem
  • Previous by thread: Re: issues with GraphPlot
  • Next by thread: Re: issues with GraphPlot