Services & Resources / Wolfram Forums / MathGroup Archive
-----

MathGroup Archive 2011

[Date Index] [Thread Index] [Author Index]

Search the Archive

Re: OpenCL

  • To: mathgroup at smc.vnet.net
  • Subject: [mg119937] Re: OpenCL
  • From: Yves Klett <yves.klett at googlemail.com>
  • Date: Thu, 30 Jun 2011 20:39:41 -0400 (EDT)
  • References: <iug5sm$9go$1@smc.vnet.net>

Hi,

probably not very helpful (different product), but I got a Win 7 64bit
system with Mathematica 8.01 and a NVidia GTX 485M with current drivers
running several OpenCL examples all right so far (as well as the CUDA
stuff) without any additional shuffle.



Regards,
Yves

Am 29.06.2011 23:36, schrieb Arthur Evans:
> Has anybody got OpenCL working ? After a LOT of effort I had OpenCLQ[]
> return True on my system with Radeon 5850 / win7 64 / i7 with all the
> appropriate drivers and software (and was able to run several of the
> example notebooks), however after upgrading to 8.01 I get the
> following message "OpenCLMemoryAllocate::invdevnm: "OpenCL is not
> supported on device "ATI Radeon HD 5800 Series "". My friend with a
> Radeon HD 6800 Series receives a similar message. This is highly
> unfortunate for myself as I upgraded from v.7 specifically for this
> feature.
> 
> I have actually made a complete fresh install of Windows 7 64bit,
> installed only Mathematica and the latest AMD Catalyst Driver (with
> APP), and the ATI Stream SDK, as suggested in Mathematica
> documentation, to no avail whatsoever. I cannot even manage to get
> OpenCLQ[] to return True. Yet it previously worked. Same situation
> with my friend.
> 
> Anybody have any advice to offer?
> 
> Best regards,
> 
> Arthur
> 


  • Prev by Date: Re: Recognize my GCC installation.
  • Next by Date: Re: can't Solve[1 - x == x^r, x]?
  • Previous by thread: OpenCL
  • Next by thread: Re: OpenCL