Services & Resources / Wolfram Forums / MathGroup Archive
-----

MathGroup Archive 2013

[Date Index] [Thread Index] [Author Index]

Search the Archive

problems with FrameTicks

  • To: mathgroup at smc.vnet.net
  • Subject: [mg131099] problems with FrameTicks
  • From: van zano <L.Balzano at gmail.com>
  • Date: Tue, 11 Jun 2013 02:31:51 -0400 (EDT)
  • Delivered-to: l-mathgroup@mail-archive0.wolfram.com
  • Delivered-to: l-mathgroup@wolfram.com
  • Delivered-to: mathgroup-outx@smc.vnet.net
  • Delivered-to: mathgroup-newsendx@smc.vnet.net

Dear All,
 I have problems in getting FrameTicks do what I would like it to do.
The problem is the following:
in plotting 

Plot[{3*10^20, 4*10^20}, {x, 0, 105},
 PlotStyle -> Black,
 Filling -> {2 -> {1}},
 FillingStyle -> LightRed,
 Frame -> True,
 Axes -> None,
 FrameLabel -> {"x", None, None, "y"},
 BaseStyle -> {FontSize -> 32, FontFamily -> "Arial"},
 FrameStyle -> Directive[Black, AbsoluteThickness[3]],
 PlotRange -> {All, {0, 6*10^20}},
 PlotRangePadding -> {10, 0},
 FrameTicks -> {{None, 
    Table[{n*10^20, n*Superscript[10, 20]}, {n, 1, 6}]}, {Automatic, 
    None}}]


I would like to have on the y axis (on the right) nice looking ticks. That means:
- starting with "1*10^20" (why does it drop the "1"?)
- with a multiplication symbol in between the prefactor "n" and the "10^20"

thank you in advance, Luigi



  • Prev by Date: Re: Calculating a simple integral
  • Next by Date: Re: visualizing a maximum in the intersection between two surfaces
  • Previous by thread: Re: a trivial task?
  • Next by thread: Re: problems with FrameTicks