Mathematica 9 is now available
Student Support Forum
-----
Student Support Forum: 'parametricPlot3d not showing up' topicStudent Support Forum > General > "parametricPlot3d not showing up"

Next Comment >Help | Reply To Topic
Author Comment/Response
Sal2
12/12/07 02:12am

parametricPlot3d not showing up when I use the manipulate command using mathematica 6 sal2

Greetings All

I'm using the Clifford parametric equations using the ParametricPlot3D command and they work...but when I use the
Manipulate command the image goes blank why is this? Should I be using Plot3d or the Graphic3D command instead?

Working Code:
umin:=0
umax:=Pi
vmin:=0
vmax:=2*Pi
xxx:=Cos[u+v]/(Sqrt[2]+Cos[v-u])
yyy:=Sin[u+v]/(Sqrt[2]+Cos[v-u])
zzz:=Sin[v-u]/(Sqrt[2]+Cos[v-u])
ParametricPlot3D[{xxx,yyy,zzz},
{u,umin, umax},{v,vmin,vmax}, PlotRange->All,PerformanceGoal -> "Quality"]

Non workinig code when I add the manipulate command to it I'm not sure why:
umin:=0
umax:=Pi
vmin:=0
vmax:=2*Pi
xxx:=Cos[u+v]/(Sqrt[2]+Cos[v-u])
yyy:=Sin[u+v]/(Sqrt[2]+Cos[v-u])
zzz:=Sin[v-u]/(Sqrt[2]+Cos[v-u])
Manipulate[ParametricPlot3D[{xxx,yyy,zzz},{u,umin,umax},{v,vmin,vmax},PlotRange->All,PerformanceGoal->"Speed"],
{{u,0,"u Label"},0,30,Appearance->"Labeled"},{{v,0,"v Label"},0,30,Appearance->"Labeled"}]


tia sal2

URL: ,

Subject (listing for 'parametricPlot3d not showing up')
Author Date Posted
parametricPlot3d not showing up Sal2 12/12/07 02:12am
Re: parametricPlot3d not showing up Rick T 12/15/07 1:49pm
Next Comment >Help | Reply To Topic