Services & Resources / Wolfram Forums
-----
 /
MathGroup Archive
2000
*January
*February
*March
*April
*May
*June
*July
*August
*September
*October
*November
*December
*Archive Index
*Ask about this page
*Print this page
*Give us feedback
*Sign up for the Wolfram Insider

MathGroup Archive 2000

[Date Index] [Thread Index] [Author Index]

Search the Archive

ListPlot bug

  • To: mathgroup at smc.vnet.net
  • Subject: [mg26306] ListPlot bug
  • From: Christopher Tong <ctong at physics.purdue.edu>
  • Date: Sun, 10 Dec 2000 00:20:19 -0500 (EST)
  • Organization: Purdue University
  • Sender: owner-wri-mathgroup at wolfram.com

Has anyone else encountered a bug when printing a file containing
a ListPlot graphic (where the PointSize is not the default, but
set in the ListPlot command)?
  
The bug is that a spurious point is plotted
at the top end of the y-axis.  Not all of my ListPlot graphics
have this spurious point, but the ones that do have it always have
it (every time I print).  The spurious point does not show up on
the screen.

Any ideas on the cause and how to remedy it?  Thanks!
I can send example code to anyone who is interested.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
CHRISTOPHER TONG		    Graduate research assistant	
Dept. of Physics	
Purdue University		    Office:  PHYS-B20
1396 PHYS Building		    Office phone:  (765) 494-0407
West Lafayette, IN  47907-1396	    Email:  ctong at purdue.edu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~




  • Prev by Date: Re: transposing an equation
  • Next by Date: Re: Which Option is it (placement od Out-Label)?
  • Previous by thread: ISSAC 2001: Reminder - Submission Deadline for Papers
  • Next by thread: Re: ListPlot bug