Mathematica 9 is now available
Services & Resources / Wolfram Forums
-----
 /
MathGroup Archive
2002
*January
*February
*March
*April
*May
*June
*July
*August
*September
*October
*November
*December
*Archive Index
*Ask about this page
*Print this page
*Give us feedback
*Sign up for the Wolfram Insider

MathGroup Archive 2002

[Date Index] [Thread Index] [Author Index]

Search the Archive

Problems during the start of mathematica 4.0

  • To: mathgroup at smc.vnet.net
  • Subject: [mg37325] Problems during the start of mathematica 4.0
  • From: Stefan Feeser <stefan.feeser at felino.de>
  • Date: Wed, 23 Oct 2002 02:57:13 -0400 (EDT)
  • Sender: owner-wri-mathgroup at wolfram.com

Hi all,

I am a beginner with mathematica. I have a student version of the software 
and it is running under SuSE Linux 7.3. Because I had made a mistake (I have 
deleted a part of my home directory, but I am sure that I havn't deleted 
.Mathematica) and my disk had crashed I have problems during the start of my 
mathematica version. First the software tell me in a window that the fonts 
which mathematica use are not at this system. Further I get a message with a 
warning: Actions not found: delete-next-character.

Could someone explain why the software do that and how I can solve these 
problem?

Thanks for your help

Stefan


  • Prev by Date: Bad parentheses in exported eps
  • Next by Date: Re: Error handling with MathLink
  • Previous by thread: Re: Bad parentheses in exported eps
  • Next by thread: Re: Some speedups