Services & Resources / Wolfram Forums
-----
 /
MathGroup Archive
2002
*January
*February
*March
*April
*May
*June
*July
*August
*September
*October
*November
*December
*Archive Index
*Ask about this page
*Print this page
*Give us feedback
*Sign up for the Wolfram Insider

MathGroup Archive 2002

[Date Index] [Thread Index] [Author Index]

Search the Archive

Re: Mathematica 4.2: Problem with online help.

  • To: mathgroup at smc.vnet.net
  • Subject: [mg36580] Re: Mathematica 4.2: Problem with online help.
  • From: "Vynce" <someone at someplace.com>
  • Date: Fri, 13 Sep 2002 01:13:44 -0400 (EDT)
  • References: <akpl5t$s6h$1@smc.vnet.net> <akv7u2$flc$1@smc.vnet.net> <aleuop$5cm$1@smc.vnet.net>
  • Sender: owner-wri-mathgroup at wolfram.com

Try deleting ...
\Mathematica\4.2\Documentation\English\MainBook\BrowserIndex.nb



"TerryH" <tharter at attglobal.net> wrote in message
news:aleuop$5cm$1 at smc.vnet.net...
> Hi Jacob:
> Your machine information and OS EXACTLY matches mine (except that my
pagefile
> is NOT on a separate physical drive -- perhaps this is a clue as to where
to start),
> and I had no problem building the help file.   Hence, as you say, this
must
> be a problem for Wolfram to address.   Perhaps, someone from WRI will
enlighten
> us via this newsgroup.
> ....Terry
>
> Jacob wrote:
>
> > On Sat, 31 Aug 2002 05:41:08 GMT, TerryH <tharter at attglobal.net>
> > wrote:
> >
> > I too have been unable to get the help browser functioning. I have
> > exactly the same problem. When trying to open the help browser it gets
> > to the point where it says "scanning index file" and freezes. I tried
> > all the suggestions in the faq and the links provided here to no
> > avail. I'm running Winows 2000 with service pack 3. I have 512mb of
> > memory with a 768mb pagefile on a separate drive, so I don't think
> > that's an issue. Mathematica 4.1 ran just fine on this setup, so
> > judging by the number of other people affected by this, I'd say it's
> > some kind of bug with 4.2. Hopefully Wolfram will address this with
> > either a link that will provide a fix that actually works, or a patch.
> >
> > >What is your operating system?  How much memory do you have in your
machine?
> > >Also, how big is your pagefile?  Sounds to me like the rebuild ran out
> > >of room to do its thing in.
> > >
> > >      I just installed Mathematica 4.2, and had no problem rebuilding
the help index.
> > >Subsequently, I ahd no problem using the Help browser either.
> > >Hope that helps!
> > >....Terry
> > >
> > >ddtl wrote:
> > >
> > >> >I'd start with the following FAQ.
> > >> >
> > >>
>http://support.wolfram.com/mathematica/interface/helpbrowser/howrebuildinde
x.html
> > >> >
> > >> >-Dale
> > >>
> > >> Sorry that i failed say it immediately in a first place, but of
course
> > >> i did try it FAQ at first, and both tried to delete cache and rebuild
> > >> index, but results where the same - whenever i try to invoke help
> > >> browser (or rebuild index, for that matter), mathematica stops
> > >> responding (i did read your answer to the same question asked
> > >> a week ago before - actually that is why i turned to the FAQ).
> > >
>
>



  • Prev by Date: Re: Using Slide View in mathematica 4.2
  • Next by Date: RE: creating adjacency matrices
  • Previous by thread: Re: Mathematica 4.2: Problem with online help.
  • Next by thread: Generating Two Unit Orthogonal Vectors to a 3D Vector