Services & Resources / Wolfram Forums
-----
 /
MathGroup Archive
2004
*January
*February
*March
*April
*May
*June
*July
*August
*September
*October
*November
*December
*Archive Index
*Ask about this page
*Print this page
*Give us feedback
*Sign up for the Wolfram Insider

MathGroup Archive 2004

[Date Index] [Thread Index] [Author Index]

Search the Archive

Re: Help Browser issue in 5.0.1 on Mac OS X

  • To: mathgroup at smc.vnet.net
  • Subject: [mg46464] Re: Help Browser issue in 5.0.1 on Mac OS X
  • From: "Gary L. Gray" <glgray at mac.com>
  • Date: Thu, 19 Feb 2004 03:02:25 -0500 (EST)
  • References: <c0qjet$ka0$1@smc.vnet.net>
  • Sender: owner-wri-mathgroup at wolfram.com

On 2004-02-16 09:18:05 -0500, Mike <m.HoneychurcNOSPAMh at uq.edu.au> said:

> Has anyone noticed a (minor but irritating) bug in 5.0.1 Help Browser on Mac
> OS X that wasn't present in 5.0.0?
> 
> The browser design in V5 seemed to have gone backward compared to V4 (on the
> Mac front end at least). For example in 5.0.0:
> 
> Click on Add-ons& Links. The next column brings up the sub folders but no
> scroll bar. You need to click on the bottom folder, in this case MathLink,
> to bring up the scroll bar and access the folders below MathLink (such as
> J/Link, webMathematica and so on. This was irritating.
> 
> Now in 5.0.1 the only way to access folders below MathLink in the help
> browser is to search for a known folder, eg. By typing MSP and pressing go
> the webMathematica folder appears along with a scroll bar in the Add-ons&
> Links column. Something is clearly wrong with the Mac OS X HelpBrowser.

We have seen the same thing here with 6 or 7 machines running 5.0.1 
under Mac OS X 10.3.2.


> Are there any adjustments to the 'hidden' files that users can make to
> correct this?

I hope someone can answer this one.


> On another issue I've noticed that the frequency of crashes has increased
> from virtually zero for 4.2 to regular enough to be noticeable with 5.0. I
> haven't kept records or anything but I kinda feel like the crashes are
> occurring more often when I have iTunes running (and perhaps when adding or
> removing cell tags). Anyone else experiencing this?  (on Mac OS X 10.3.2)

I must say that I haven't noticed any substantial instability.

All the best,

-- Gary L. Gray


  • Prev by Date: RE: Re: No Output, No Error
  • Next by Date: Re: Computing sets of equivalences
  • Previous by thread: Re: Help Browser issue in 5.0.1 on Mac OS X
  • Next by thread: Re: Re: Help Browser issue in 5.0.1 on Mac OS X