Services & Resources / Wolfram Forums
-----
 /
MathGroup Archive
2004
*January
*February
*March
*April
*May
*June
*July
*August
*September
*October
*November
*December
*Archive Index
*Ask about this page
*Print this page
*Give us feedback
*Sign up for the Wolfram Insider

MathGroup Archive 2004

[Date Index] [Thread Index] [Author Index]

Search the Archive

Problem rendering fonts (?) in mathematica

  • To: mathgroup at smc.vnet.net
  • Subject: [mg48884] Problem rendering fonts (?) in mathematica
  • From: Analabha Roy <aroy_802701 at yahoo.com>
  • Date: Tue, 22 Jun 2004 05:31:23 -0400 (EDT)
  • Sender: owner-wri-mathgroup at wolfram.com

Hi,
 
 I'm running mathematica on Linux mdk 10. Now, everything works fine in shell mode but when I try to use the GUI, all sorts of funny things happen...
 
The backspace key doesn't seem to work. Whenever I press backspace or delete, I get a bunch of squares.
 
see screenshot of problem at
http://www.ph.utexas.edu/~daneel/matherr/
 
Also, the shift+enter dowsn't work, although evaluations can be carried out from the "kernel->evaluate" menu in the GUI
 
 Is it a problem with the font server not knowing the path to a font that mathematica nneds, or do I need to install a praticular set of fonts?
 
Please lend some guidance as to where I should start to diagnose what's going on.
 
 
Thanks,
AR

		


  • Prev by Date: Re: SOLVING A CUBE
  • Next by Date: Re: faster sublist checking
  • Previous by thread: Re: Net/Link: Problems with DLL (3)
  • Next by thread: Re: Problem rendering fonts (?) in mathematica