Services & Resources / Wolfram Forums
-----
 /
MathGroup Archive
2004
*January
*February
*March
*April
*May
*June
*July
*August
*September
*October
*November
*December
*Archive Index
*Ask about this page
*Print this page
*Give us feedback
*Sign up for the Wolfram Insider

MathGroup Archive 2004

[Date Index] [Thread Index] [Author Index]

Search the Archive

Re: Another bizarre phenomenon

  • To: mathgroup at smc.vnet.net
  • Subject: [mg51673] Re: Another bizarre phenomenon
  • From: Steve Gray <stevebg at adelphia.net>
  • Date: Fri, 29 Oct 2004 03:38:48 -0400 (EDT)
  • References: <clndmc$o60$1@smc.vnet.net>
  • Sender: owner-wri-mathgroup at wolfram.com

On Wed, 27 Oct 2004 06:02:52 +0000 (UTC), Steve Gray <stevebg at adelphia.net> wrote:

>I replaced a 3-letter symbol with another 3-letter symbol, looking at
>each search and replacement. All seemed ok. Then I tried to execute the
>file and it went nuts. I somehow found that if I removed JUST ONE SPACE
>between the Module list of local symbols in a function definition line,
>and a comment on the same line, all was OK again.  Wow. This happened
>at least twice, identically. Any comments?
>
>Steve Gray

Thanks for all  your replies. I had no idea that an expensive, professional-level
program would have such obvious bugs. The one about comments is far from the
first one i've encountered. My respect for the program just went down a bunch
and my caution just went down by the same amount. I will no longer assume
that bugs are my fault.

Steve Gray


  • Prev by Date: Re: Matrix Problem
  • Next by Date: Re: Diff. Equations with "Changeable" Parameters
  • Previous by thread: Re: Another bizarre phenomenon
  • Next by thread: Re: Re: Another bizarre phenomenon