Services & Resources / Wolfram Forums
MathGroup Archive
*Archive Index
*Ask about this page
*Print this page
*Give us feedback
*Sign up for the Wolfram Insider

MathGroup Archive 2005

[Date Index] [Thread Index] [Author Index]

Search the Archive

Problem with loading SuperWidgetPackage

  • To: mathgroup at
  • Subject: [mg58983] Problem with loading SuperWidgetPackage
  • From: Mlatko <matko1 at>
  • Date: Tue, 26 Jul 2005 04:01:49 -0400 (EDT)
  • Sender: owner-wri-mathgroup at

[sory about this repeated test, but seems that i have problem to post
in this newsgroup..cant see my messages.. (with other groups is ok)]

Have problems with loading SWP (Mathematica 5.0):

I  instaled SWP (extracted with WinRAR3.20) in two ways below:
	1) C:\Program Files\Wolfram

	2) C:\Documents and Settings\All Users\Application

	["C:\Documents and Settings\All Users\Application
Data\Mathematica" is my $BaseDirectory]

..but in both cases, hapens this:

First seems to be ok after instalation and rebuliding help index,
because "SuperWidgetPackages" appears in AddOns&links tab... 

But, when i click on "Loading the package" item in help, first i get
this message:
"An improperly formatted option was encountered.  The left-hand side
of the option was not a symbol or string.", but in spite of that
everything seems to be ok and i can read help content of "Loading the

And when i try to evaluate: 


i get this two errors:
(1)Get::noopen: Cannot open GUIKit`. more...

(2)Needs::nocont: Context GUIKit` was not created when Needs was
evaluated. more...

which obviously means that SWP didn't instaled properly..
Earlier i instaled a few other add-ons with no problems
and i don't know why this not work?

any help?
iscekujuci dizajn:

  • Prev by Date: Re: Re: simple question about random
  • Next by Date: Re: Passing options through user-defined functions
  • Previous by thread: Re: solve output "problem"
  • Next by thread: Mathematica on Slackware Linux