Services & Resources / Wolfram Forums
-----
 /
MathGroup Archive
2007
*January
*February
*March
*April
*May
*June
*July
*August
*September
*October
*Archive Index
*Ask about this page
*Print this page
*Give us feedback
*Sign up for the Wolfram Insider

MathGroup Archive 2007

[Date Index] [Thread Index] [Author Index]

Search the Archive

Re: Graphics does not work: please comment.

  • To: mathgroup at smc.vnet.net
  • Subject: [mg77176] Re: Graphics does not work: please comment.
  • From: Jean-Marc Gulliet <jeanmarc.gulliet at gmail.com>
  • Date: Tue, 5 Jun 2007 06:43:06 -0400 (EDT)
  • Organization: The Open University, Milton Keynes, UK
  • References: <f40h44$6hr$1@smc.vnet.net>

P_ter wrote:
> Hello,
> I have a severe problem. 
> If I do in Mathematica 5.2: Plot[x, {x, 0, 1}], the result is just -Graphics-.
> So clicking on the empty rectangle I get with Format Show Expression the following expression. Has anyone an idea what is wrong with it? Is it wrong? Any suggestion is welcome. First I give some info about the grapics, than
> comes the Format Show Expression.
[snip

Works fine on my system. (Also okay with v6.) What is your platform? 
Have you tried the command with a fresh session?

In[1]:=
$Version

Out[1]=
"5.2 for Microsoft Windows (June 20, 2005)"

In[2]:=
Plot[x, {x, 0, 1}]

[... Graphic of a straight line from 0 to 1 deleted ...]

Out[2]=
- Graphics -

Regards,
Jean-Marc


  • Prev by Date: Re: A knotty problem for Mathematica
  • Next by Date: Re: Graphics does not work: please comment.
  • Previous by thread: Re: Graphics does not work: please comment.
  • Next by thread: Re: Graphics does not work: please comment.