Services & Resources / Wolfram Forums
-----
 /
MathGroup Archive
2007
*January
*February
*March
*April
*May
*June
*July
*August
*September
*October
*Archive Index
*Ask about this page
*Print this page
*Give us feedback
*Sign up for the Wolfram Insider

MathGroup Archive 2007

[Date Index] [Thread Index] [Author Index]

Search the Archive

Re: Trouble with TraditionalForm in Mathematica 6.0

  • To: mathgroup at smc.vnet.net
  • Subject: [mg77479] Re: Trouble with TraditionalForm in Mathematica 6.0
  • From: Dan <environ314 at gmail.com>
  • Date: Sun, 10 Jun 2007 07:15:54 -0400 (EDT)
  • References: <f43f09$175$1@smc.vnet.net><f4dt12$hog$1@smc.vnet.net>

On 9 juin, 11:48, Dan <environ... at gmail.com> wrote:
> On 6 juin, 14:10, dh <d... at metrohm.ch> wrote:
>
> > HiDan,
>
> > there is something wrong with your slash. You may convince yourself by
>
> > typing: Divide[a,b] instead of a/b. Somhow mathematica gets another
>
> > character than slash. I assume your are using a non english keyboard.
>
> > Check your international settings.
>
> > hope this helps, Daniel
>
> what is wrong is the look ov the slash. But it is unterstood like a
> slash. The small square is the straight and short line. And the result
> when I print (to my printer :) ) is good.
>
> I use the Kubuntu 6.04 system.

No ideas ?
http://img442.imageshack.us/my.php?image=figure4pl5.png



  • Prev by Date: Re: v6: still no multiple undo?
  • Next by Date: Re: Re: Re: Re: v6: still no multiple undo?
  • Previous by thread: Re: Trouble with TraditionalForm in Mathematica 6.0
  • Next by thread: Re: Trouble with TraditionalForm in Mathematica 6.0