Services & Resources / Wolfram Forums / MathGroup Archive
-----

MathGroup Archive 2008

[Date Index] [Thread Index] [Author Index]

Search the Archive

Re: Constructing a Label

  • To: mathgroup at smc.vnet.net
  • Subject: [mg93448] Re: Constructing a Label
  • From: AES <siegman at stanford.edu>
  • Date: Sat, 8 Nov 2008 04:00:28 -0500 (EST)
  • Organization: Stanford University
  • References: <gepb15$sfr$1@smc.vnet.net> <200811060905.EAA15833@smc.vnet.net> <gf1727$ibs$1@smc.vnet.net>

Jose:

I remember some time back constructing Plots with Labels using some not 
overly complex string capabilities such that the labeled plots displayed 
perfectly well on screen, and looked just as I wanted them to look.

When I named these labeled plots, however, and exported or saved them to 
PDF files using one or another of the available Export or Save As 
commands, the labels in the PDF file were surrounded with explicit left 
and right double quote marks which were not there in the on-screen 
display (the Label string was otherwise unaltered).

Have you encountered this problem?  There was some arcane option that 
had to be invoked in the Label command to stop this happening, which 
I've since misplaced.  Do you recall what this was?

Thanks for any info.


  • Prev by Date: 6.0.3 Windows front end won't connect to kernel
  • Next by Date: Re: Output comes same as input in Mathematica
  • Previous by thread: RE: Re: Constructing a Label
  • Next by thread: RE: Re: Constructing a Label