Services & Resources / Wolfram Forums / MathGroup Archive
-----

MathGroup Archive 2009

[Date Index] [Thread Index] [Author Index]

Search the Archive

Re: seems I broke the FE of V7

  • To: mathgroup at smc.vnet.net
  • Subject: [mg100181] Re: seems I broke the FE of V7
  • From: "Sjoerd C. de Vries" <sjoerd.c.devries at gmail.com>
  • Date: Wed, 27 May 2009 04:08:06 -0400 (EDT)
  • References: <gvdr1v$6u6$1@smc.vnet.net>

Never seen this before. Did you try rebooting your PC?

Cheers -- Sjoerd

On May 25, 12:14 pm, congruentialumina... at yahoo.com wrote:
> Hello UG:
>
> I was using my XP based V7 system just fine until an hour ago or so.
> Now all notebooks are unformatted. When I give a simple string "2+2",
> then Ctrl-Enter does not evaluate it. The interface and the menus look
> OK, but then I noticed that Format>>Style shows no styles, only a menu
> separator and then "Other".
>
> I can guess that no cells are input cells, so they cannot be
> evaluated. But how could I have blown all my styles away.
>
> The only "suspicious" thing that happened is that I downloaded a
> Demostrations source package (about Planck's constant I think). It
> evaluated and ran OK. I used help and ran some simple evals after the
> Demonstration.
>
> Any helpful thoughts? Maybe I have to go to 7.0.1 now.
>
> TIA.
>
> Regards..
>
> Roger Williams
> Franklin Laboratory



  • Prev by Date: Re: Accessing Dictionary definitions
  • Next by Date: new to group
  • Previous by thread: Re: seems I broke the FE of V7
  • Next by thread: Dynamic performance - input fields slow