Services & Resources / Wolfram Forums / MathGroup Archive
-----

MathGroup Archive 2011

[Date Index] [Thread Index] [Author Index]

Search the Archive

Re: CUDA Initialization Problem

  • To: mathgroup at smc.vnet.net
  • Subject: [mg121721] Re: CUDA Initialization Problem
  • From: adakkak <adakkak at gmail.com>
  • Date: Tue, 27 Sep 2011 06:21:36 -0400 (EDT)
  • Delivered-to: l-mathgroup@mail-archive0.wolfram.com
  • References: <j4ne6a$4sd$1@smc.vnet.net>

On Sep 13, 7:18 am, 山内 一郎 <ich... at yamauchi.co.jp> wrote:
> I use Mathematica 8 on MacBook Pro OSX 10.6.8 and installed CUDA Driver
> 4.0.50 with CUDA Resources 8.0.1.2 and they works OK.  But once I
> power off Mac and later power on again, CUDA fails to be initialized
> ( CUDAQ returns "False" )  Found reinstall of CUDA Driver fix this.
> I have another Mathematica 8 Home Edition on MacBook Air OSX 10.7.1
> and they have same problem.  Just after power on, I have checked both
> Driver and Resources are properly installed where they should be.
> So don't understand why reinstall of Driver is required every time.
> I appreciate if anyone advise me how to fix my headache.
>
>   I Yamauchi

try getting

http://codykrieger.com/gfxCardStatus

and set your card to the NVIDIA card. If that does not help then
please tell me.

thanks




  • Prev by Date: Re: How to distribute specific tasks to specific subkernels?
  • Next by Date: Re: More FinancialData glitches
  • Previous by thread: CUDA Initialization Problem
  • Next by thread: complex functions handling in M8