Mathematica 9 is now available
Services & Resources / Wolfram Forums
-----
 /
MathGroup Archive
1996
*January
*February
*March
*April
*May
*June
*July
*August
*September
*October
*November
*December
*Archive Index
*Ask about this page
*Print this page
*Give us feedback
*Sign up for the Wolfram Insider

MathGroup Archive 1996

[Date Index] [Thread Index] [Author Index]

Search the Archive

Not Sending To Remote Kernel

  • To: mathgroup at smc.vnet.net
  • Subject: [mg3827] Not Sending To Remote Kernel
  • From: Kevin Kubarych <KJK at Brown.edu>
  • Date: Mon, 29 Apr 1996 00:29:40 -0400
  • Organization: Brown University
  • Sender: owner-wri-mathgroup at wolfram.com

Hi,

I finally figured out how to get the remote kernel login to work, but 
now I have the problem that when I shift-return to evaluate a cell, the 
modem lights don't flash implying that the remote machine is not 
receiving my request.

I susspect the problem is in the settings for the remote kernel. The 
terminal settings are fine, but I don't know what to do with the 
Telnet/binary options/Terminal type settings. Clearly, transparent 
didn't work. 

I would appreciate any information.

Kevin
-- 
 ______________________    _____________________________
| Kevin Kubarych       |  | Do unto others...           |
| Brown University     || |   _    1                2   ||
| Providence, RI USA   || |   w  = - g(E )|<k|H'|j>|    ||
|                      || |    jk  h    k               ||
|                      || |                             ||
| email: KJK at Brown.EDU || |_____________________________||
|                      ||  \____________________________\|
|______________________|| 
 \_____________________\|

==== [MESSAGE SEPARATOR] ====


  • Prev by Date: Re: Help on Function
  • Next by Date: Bottom line on remote kernel
  • Previous by thread: Animation problem
  • Next by thread: Bottom line on remote kernel