Services & Resources / Wolfram Forums
MathGroup Archive
*Archive Index
*Ask about this page
*Print this page
*Give us feedback
*Sign up for the Wolfram Insider

MathGroup Archive 2003

[Date Index] [Thread Index] [Author Index]

Search the Archive

Re: Summation Problem w/ 5.0

  • To: mathgroup at
  • Subject: [mg43820] Re: Summation Problem w/ 5.0
  • From: andrea.knorr at (Andrea)
  • Date: Tue, 7 Oct 2003 02:40:58 -0400 (EDT)
  • References: <bllp1h$c11$>
  • Sender: owner-wri-mathgroup at

Thanks for all the help, I found my error.  It turns out that out of
thousands of data points, one of the cells in the imported file I was
using had no value, so Mathematica didn't really know what to do at
that point.  Simple error to fix, difficult one to find.


andrea.knorr at (Andrea) wrote in message news:<bllp1h$c11$1 at>...
> Has anyone else had this problem with the new version?  I have created
> multiple lists with multiple elements, and I am trying to sum all
> elements of all lists.  As output I don't get a single value; instead
> I get several numbers separated by a plus sign.  For example, instead
> of Mathematica giving "2" as output, I get "1+1".  I'm pretty sure my
> code is correct, because if I stop my sum at a given element, I get a
> single number, but if I continue beyond that element I get output as I
> have described above.
> (FYI, I'm using Mac OSX, version 10.2.6).
> Thanks in advance for any help.
> ~Andrea

  • Prev by Date: Re: matrix differentiation
  • Next by Date: How can I submit the reference to a publication that used Mathematica?]]
  • Previous by thread: Re: Summation Problem w/ 5.0
  • Next by thread: Re: Summation Problem w/ 5.0