Services & Resources / Wolfram Forums
-----
 /
MathGroup Archive
2004
*January
*February
*March
*April
*May
*June
*July
*August
*September
*October
*November
*December
*Archive Index
*Ask about this page
*Print this page
*Give us feedback
*Sign up for the Wolfram Insider

MathGroup Archive 2004

[Date Index] [Thread Index] [Author Index]

Search the Archive

Re: Can't get graph to display when using ImplicitPlot!

  • To: mathgroup at smc.vnet.net
  • Subject: [mg50542] Re: [mg50504] Can't get graph to display when using ImplicitPlot!
  • From: sean kim <sean_incali at yahoo.com>
  • Date: Thu, 9 Sep 2004 05:19:05 -0400 (EDT)
  • Reply-to: sean_incali at yahoo.com
  • Sender: owner-wri-mathgroup at wolfram.com

it works fine for me...

i would only get 

In[1]:=
ImplicitPlot[x^2 + 2 y == 3, {x, -2, 2}] 
Out[1]=
ImplicitPlot[x^2 + 2 y == 3, {x, -2, 2}]

if i don't load the package? 

but i see you have loaded it... weird 

--- Paul <paul at selfreferral.com> wrote:

> For some reason I cannot get the graph to display
> when using the
> ImplicitPlot function. Everything else seems to be
> working fine. I can
> get a graph is I use Plot for example.
> 
> Here is what I do:
> 
> In[26]:=
> << Graphics`ImplicitPlot`
> In[31]:=
> ImplicitPlot[x^2 + 2 y == 3, {x, -2, 2}]
> Out[31]=
> ImplicitPlot[x^2 + 2 y == 3, {x, -2, 2}]
> 
> Any ideas?
> Paul
> 
> 



		
__________________________________
Do you Yahoo!?
Yahoo! Mail - 50x more storage than other providers!
http://promotions.yahoo.com/new_mail


  • Prev by Date: Re: How do I use TrigSolve.nb ?
  • Next by Date: Re: problem with ExpectedValue[xx-x, PoissonDistribution[m],x]
  • Previous by thread: Re: Can't get graph to display when using ImplicitPlot!
  • Next by thread: How do I use TrigSolve.nb ?