Services & Resources / Wolfram Forums
-----
 /
MathGroup Archive
2005
*January
*February
*March
*April
*May
*June
*July
*August
*September
*October
*November
*December
*Archive Index
*Ask about this page
*Print this page
*Give us feedback
*Sign up for the Wolfram Insider

MathGroup Archive 2005

[Date Index] [Thread Index] [Author Index]

Search the Archive

Re: Strange installation problem

  • To: mathgroup at smc.vnet.net
  • Subject: [mg53480] Re: Strange installation problem
  • From: "cfgauss" <cfgauss at u.washington.edu>
  • Date: Fri, 14 Jan 2005 08:54:24 -0500 (EST)
  • References: <crsuts$dou$1@smc.vnet.net><cs2ohf$9mt$1@smc.vnet.net>
  • Sender: owner-wri-mathgroup at wolfram.com

I've taken everything out of the temp folders, and that didn't seem to
help.  I looked at task manager after it runs, though, and it does seem
like the installer is hanging.  I looked at the program files directory
when I'm installing it, and I see it create the directory for
mathematica, and files start to appear in it as it's installing, but
right as the installation is finishing, it seems like all the files get
deleted...  I've tried running setup in various compatability modes,
too, and that hasn't helped either.  I was wondering if it could be
some kind of conflict with Norton Anti-Virus that I have on my
computer, or with something service pack 2 has done, but nothing I've
done so far has seemed to help.


  • Prev by Date: Re: PlotLabel in two lines
  • Next by Date: Re: cubic quaternion based surface
  • Previous by thread: Re: Strange installation problem
  • Next by thread: Re: Strange installation problem