Services & Resources / Wolfram Forums
-----
 /
MathGroup Archive
2005
*January
*February
*March
*April
*May
*June
*July
*August
*September
*October
*November
*December
*Archive Index
*Ask about this page
*Print this page
*Give us feedback
*Sign up for the Wolfram Insider

MathGroup Archive 2005

[Date Index] [Thread Index] [Author Index]

Search the Archive

Re: Strange installation problem

  • To: mathgroup at smc.vnet.net
  • Subject: [mg53510] Re: Strange installation problem
  • From: Helen Read <read at math.uvm.edu>
  • Date: Sat, 15 Jan 2005 01:44:10 -0500 (EST)
  • References: <crsuts$dou$1@smc.vnet.net><cs2ohf$9mt$1@smc.vnet.net> <cs8jnk$eer$1@smc.vnet.net>
  • Sender: owner-wri-mathgroup at wolfram.com

cfgauss wrote:
> I've taken everything out of the temp folders, and that didn't seem to
> help.  I looked at task manager after it runs, though, and it does seem
> like the installer is hanging.  I looked at the program files directory
> when I'm installing it, and I see it create the directory for
> mathematica, and files start to appear in it as it's installing, but
> right as the installation is finishing, it seems like all the files get
> deleted...  I've tried running setup in various compatability modes,
> too, and that hasn't helped either.  I was wondering if it could be
> some kind of conflict with Norton Anti-Virus that I have on my
> computer, or with something service pack 2 has done, but nothing I've
> done so far has seemed to help.

Have you tried disabling Norton Anti-Virus before running the installer?

--
Helen Read
University of Vermont


  • Prev by Date: Mathematica 5.1 JLink problem
  • Next by Date: Re: List element extraction
  • Previous by thread: Re: Strange installation problem
  • Next by thread: MultipleListPlot MakeSymbol Issue