Mathematica 9 is now available
Services & Resources / Wolfram Forums / MathGroup Archive
-----

MathGroup Archive 2009

[Date Index] [Thread Index] [Author Index]

Search the Archive

Strange behaviour

  • To: mathgroup at smc.vnet.net
  • Subject: [mg98060] Strange behaviour
  • From: "A. B." <functionalcoatings at gmail.com>
  • Date: Sun, 29 Mar 2009 02:44:38 -0500 (EST)

Good morning,

I am seeing a strange behaviour in Mathematica 5.2 (on a Mac 10.5.6).
Everything seems to be working fine, but when I try to get help for a
command using the question mark:

?Plot

the command takes ages to give the result as if the communication with the
Kernel was problematic in this case. However, and this is very strange, if I
move the cursor or press an arrow key while the application is busy
("Processing..." is displayed on the top of the notebook window), then
immediately the output gets displayed.

I don't remember if this behaviour was present when I upgraded to Leopard
10.5.6 because I didn't use Mathematica during that period. But I don't
recall seeing it when I was using 10.5.2.

Is this an incompatibility issue of version 5.2 with Leopard 10.5.6 or is
there something corrupted in the preferences for the application on my
machine ? 

Many thanks.

A. Berkani
 



  • Prev by Date: Re: How include a online help for Package in the Documentation Center
  • Next by Date: Re: help^please
  • Previous by thread: Stylesheets and export to HTML
  • Next by thread: Re: Using a variable set elsewhere within a function that has