Mathematica 9 is now available
Services & Resources / Wolfram Forums / MathGroup Archive
-----

MathGroup Archive 2009

[Date Index] [Thread Index] [Author Index]

Search the Archive

Re: seems I broke the FE of V7

  • To: mathgroup at smc.vnet.net
  • Subject: [mg100148] Re: seems I broke the FE of V7
  • From: Szabolcs <szhorvat at gmail.com>
  • Date: Tue, 26 May 2009 05:10:43 -0400 (EDT)
  • References: <gvdr1v$6u6$1@smc.vnet.net>

On May 25, 1:14 pm, congruentialumina... at yahoo.com wrote:
> Hello UG:
>
> I was using my XP based V7 system just fine until an hour ago or so.
> Now all notebooks are unformatted. When I give a simple string "2+2",
> then Ctrl-Enter does not evaluate it. The interface and the menus look
> OK, but then I noticed that Format>>Style shows no styles, only a menu
> separator and then "Other".

Ctrl-Enter inserts rows in matrices.  Shift-Enter evaluates.

> I can guess that no cells are input cells, so they cannot be
> evaluated. But how could I have blown all my styles away.
>
> The only "suspicious" thing that happened is that I downloaded a
> Demostrations source package (about Planck's constant I think). It
> evaluated and ran OK. I used help and ran some simple evals after the
> Demonstration.
>
> Any helpful thoughts? Maybe I have to go to 7.0.1 now.

You can try resetting the front end by holding down  shift, alt, and
ctrl  while it's starting up.  I've no idea if this will help in your
case, though.


  • Prev by Date: Re: Dynamic performance - input fields slow
  • Next by Date: Re: Wolfram|Alpha Lookup Tool for Mathematica
  • Previous by thread: Re: seems I broke the FE of V7
  • Next by thread: Re: seems I broke the FE of V7