Mathematica 9 is now available
Services & Resources / Wolfram Forums
-----
 /
MathGroup Archive
1999
*January
*February
*March
*April
*May
*June
*July
*August
*September
*October
*November
*December
*Archive Index
*Ask about this page
*Print this page
*Give us feedback
*Sign up for the Wolfram Insider

MathGroup Archive 1999

[Date Index] [Thread Index] [Author Index]

Search the Archive

Graphics`Legend` problem

  • To: mathgroup at smc.vnet.net
  • Subject: [mg16093] Graphics`Legend` problem
  • From: Doug Webb <Douglas.S.Webb at maf.nasa.gov>
  • Date: Thu, 25 Feb 1999 08:24:54 -0500
  • Organization: http://www.msfc.nasa.gov/
  • Sender: owner-wri-mathgroup at wolfram.com

Hello,
  I can't seem to get the Legend[] commands to work. I tried the example
right out of the standard add on packages book, in fact, I even cut and
pasted the example from the help page so there shouldn't be any typos.
The example was of the format:: "Plot[{Sin[......}, {x, 0, Pi},
{LegendStyle->........}]" type of example (typed it from memory, may
have syntax errors above...). But when I execute it, Mathematica errors with
"unknown option LegendStyle" or something similar. What am I doing
wrong? I included the Needs["Graphics`Legend`"] command, which works
just fine... Anyone else had this behavior? Thanks for any hints.
          Doug
          D_Webb at prodigy.net
          Douglas.S.Webb at maf.nasa.gov




  • Prev by Date: bitmaps disappearing
  • Next by Date: RE: Re: Simplify Log[ab] - Log[b] to Log[a] ?
  • Previous by thread: Re: bitmaps disappearing
  • Next by thread: Re: Graphics`Legend` problem