Mathematica 9 is now available
Services & Resources / Wolfram Forums
-----
 /
MathGroup Archive
2002
*January
*February
*March
*April
*May
*June
*July
*August
*September
*October
*November
*December
*Archive Index
*Ask about this page
*Print this page
*Give us feedback
*Sign up for the Wolfram Insider

MathGroup Archive 2002

[Date Index] [Thread Index] [Author Index]

Search the Archive

Re: Problems using Plot function

  • To: mathgroup at smc.vnet.net
  • Subject: [mg32924] Re: Problems using Plot function
  • From: Jens-Peer Kuska <kuska at informatik.uni-leipzig.de>
  • Date: Wed, 20 Feb 2002 01:26:02 -0500 (EST)
  • Organization: Universitaet Leipzig
  • References: <a4sv7f$idl$1@smc.vnet.net>
  • Reply-to: kuska at informatik.uni-leipzig.de
  • Sender: owner-wri-mathgroup at wolfram.com

Hi,

long time a go, WRI points out that a illegal and cracked
version of Mathematica show this behaviour. You should contact
your software dealer to get a legal copy of Matyhematica.

Regards
  Jens

Gustavo Mirapalheta wrote:
> 
> Hi,
> 
> Whenever I try using the plot function I get the following message :
> 
> Display::"initstate": "\!\(Display\) cannot be used during
> initialization."
> 
> And my output instead of a graphic became :
> 
> Display["stdout", \[SkeletonIndicator]Graphics\[SkeletonIndicator]]
> 
> I tried to change $DisplayFunction or even stdout but this also didn't
> work.
> 
> Is there something else that I need to do when I initialize my system?
> Is there some variable that needs to be changed?
> 
> Thanks for your help.


  • Prev by Date: Re: irritating little problem
  • Next by Date: coloured contour plots
  • Previous by thread: Problems using Plot function
  • Next by thread: Problem with Plot Function in All Graphics