Services & Resources / Wolfram Forums
-----
 /
MathGroup Archive
2005
*January
*February
*March
*April
*May
*June
*July
*August
*September
*October
*November
*December
*Archive Index
*Ask about this page
*Print this page
*Give us feedback
*Sign up for the Wolfram Insider

MathGroup Archive 2005

[Date Index] [Thread Index] [Author Index]

Search the Archive

Re: my mathematica no longer renders graphics, even after reinstall

  • To: mathgroup at smc.vnet.net
  • Subject: [mg54484] Re: my mathematica no longer renders graphics, even after reinstall
  • From: kennedy at oldnews.org
  • Date: Mon, 21 Feb 2005 03:44:53 -0500 (EST)
  • References: <cv6sql$6pp$1@smc.vnet.net>
  • Sender: owner-wri-mathgroup at wolfram.com

This message unfortunately offers no remedy to your problem, but I just
wanted to let you know that I'm witnessing the exact same behavior. It
started several months ago and I have no idea what caused it. Graphing
is one of the main uses of Mathematica for me so I'd very much like to
find a solution.

The only change to my system I can think of that might be related to
the rendering glitch is that I recently hooked up a second monitor. Not
sure if this change coincided with the breaking of Mathematica though.

I sent a message to Mathematica support but all I got back was a form
letter. Thanks for any information you gather about this bug.

Regards,
Kennedy


Julius Su wrote:
> Hi everyone,
>
>   While editing a notebook, my Mathematica abruptly stopped rendering
> graphics, instead flashing "Rendering ..." on the window's titlebar
off
> and on indefinitely.
>
>   How I've tried to fix it:
>
>   -- Restarting Mathematica doesn't help.
>   -- Reinstalling Mathematica (same version, 4.2) doesn't help.
>   -- Using <<RealTime3D` does allow it to properly render surface
> graphics, but 2D graphics is still broken.  Switching back to
> <<Default3D` reverts to the old problem.
>   -- Copying and pasting the seemingly empty cell to an external
bitmap
> display program (Paint Shop Pro) showed the intended graphics.
> Copying/pasting the cell to another Mathematica window did not.
>
>   Could anyone help me?  Has anyone run into the same problem?  My
> computer has been running fine, I've checked it exhaustively for
> spyware and any other external programs known to cause glitches.
> 
> Thanks,
> 
> Julius


  • Prev by Date: Re: Re: Why does Inverse[M] hesitate?
  • Next by Date: Re: Re: Why does Inverse[M] hesitate?
  • Previous by thread: my mathematica no longer renders graphics, even after reinstall
  • Next by thread: Re: Re: my mathematica no longer renders graphics, even after reinstall